Refit

Chris Spaans

Jachtservice De Werf
Wij helpen u graag bij al uw wensen. Bel of mail gerust, ons team staat altijd voor u klaar.

Voor groot onderhoud of een complete refit gaat u in Nederland naar VMG Yachtbuilders.

Ambachtelijk vakmanschap, gecombineerd met de laatste technische productiemethoden en -machines typeren onze werf. VMG Yachtbuilders is een allround werf met verschillende diensten om te kunnen voorzien in al uw nautische behoeften. Zo bouwen wij nieuwe, complete custom jachten van 40 tot 110 voet, maar voeren wij ook onze eigen semi-custom merken Puffin Yachts en Agile Yachts. Daarnaast doen wij refits van bestaande kwaliteitsjachten tot 110 voet. Denk hierbij aan een nieuw teakdek, interieurwerk of een complete refit. Ook dit doen wij voor kwaliteitsjachten tot 110 voet. VMG is hiermee één van de weinige A-kwaliteit werven die jachten aanpakt in dit segment.

Op onze servicewerf in het centrum van Enkhuizen doen wij al het klein onderhoud en reparaties aan uw schip. Hier hebben wij onze jachtservice en ook de tuigerij en motoronderhoud zijn hier gevestigd. Kortom, een echte “one-stop-shop”.

Wilt u kwaliteit, betrokkenheid en kennis? Neem dan contact met ons op via de contactpagina of mail direct naar info@vmgyachtservice.nl.

Tijd voor een ander schip of klaar met varen? Denk dan aan onze een full-service jachtmakelaardij. Wij zijn gespecialiseerd in luxe motor- en zeilschepen. Kijk voor meer informatie op onze makelaarswebsite For Sail Yachtbrokers, of mail direct: info@forsailyachtbrokers.nl.

 

Nieuwsgierig geworden?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!