De specialist in het verzorgen, repareren, onderhouden en verbouwen van uw schip

Navigatieapparatuur

Philip Gertzen

Jachtservice de Werf
Wij helpen u graag bij al uw wensen. Bel of mail gerust, ons team staat altijd voor u klaar.

Jachtservice de Werf helpt u graag met uw navigatieapparatuur. Op het gebied van navigatieapparatuur gaat de ontwikkeling heel erg snel. Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van het meest geschikte systeem. Wij zijn dealer van bijna alle merken en kan ook verschillende systemen aan elkaar schakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een combinatie van een Raymarine of B&G-systeem dat in de kuip wordt weergegeven door de nieuwste schermen van Sailmon. Wilt u liever alles kunnen bedienen met uw Garmin smartwatch? Ook geen enkel probleem!

Wij helpen u graag zoeken naar het systeem dat het beste bij u past. Bent u een actieve zeiler? Dan heeft u een geheel ander pakket nodig dan een motorjacht dat zich begeeft op de Middellandse Zee. Wij hebben ervaring met alle soorten systemen en helpen u graag bij het maken van uw keuze en bij het installeren van de apparatuur waarmee u veilig op uw bestemming aankomt.

Veiligheid staat voorop. Bedenk altijd wanneer u gaat varen dat mist of slecht weer snel dichtbij kan zijn. Bent u dan voorbereid om op een goede manier uw reis te voltooien? Goede navigatieapparatuur helpt u hiermee.

 

Nieuwsgierig geworden?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!