De specialist in het verzorgen, repareren, onderhouden en verbouwen van uw schip

Charter / Fleet

Chris Spaans

Jachtservice De Werf
Wij helpen u graag bij al uw wensen. Bel of mail gerust, ons team staat altijd voor u klaar.

Aandrijfsystemen voor charterbedrijven

Oceanvolt biedt hybride of elektrische systemen als een vermogens- en voortstuwingsoptie in samenwerking met veel toonaangevende monohull bootbouwers. In vergelijking met traditionele dieselmotoren zorgt Oceanvolt ervoor dat charterbedrijven minder ‘down-dagen’ hebben. Onze service op afstand biedt online probleemoplossing en service om problemen snel te identificeren en op te lossen.

Wij raden charter bedrijven aan bij deze oplossing een DC generator te gebruiken zodat de batterij kan worden opgeladen door middel van hydrogeneratie of, indien nodig, door een generator. Deze opzet zorgt ervoor dat zowel het aandrijfsysteem als de batterijen worden opgeladen en op deze manier kan er efficiënt gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld koelkasten en airconditioning.

Uw klanten kunnen genieten van een stille en uitstootvrije zeilervaring, daarnaast zorgt het Oceanvolt-systeem ervoor dat u tot 57% kan besparen op bedrijfskosten door lagere energie- en onderhoudskosten.

Alle Oceanvolt-systemen werken op 48 volt, voor de veiligheid van de passagiers en om reparatie gemakkelijker te maken. De Oceanvolt-systemen zijn onderhoudsarm en hoeven niet winterklaar gemaakt te worden (geen jaarlijks motoronderhoud/opslagkosten).

Enkel motorsysteem met DC generator

Dubbel motorsysteem met DC generator

Systeem en prijsvoorbeelden

Voorbeeldsystemen en prijzen

 

Nieuwsgierig geworden?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!