De specialist in het verzorgen, repareren, onderhouden en verbouwen van uw schip

Monohull

Chris Spaans

Jachtservice De Werf
Wij helpen u graag bij al uw wensen. Bel of mail gerust, ons team staat altijd voor u klaar.

Aandrijfsystemen voor Monohull

De stilte van een Oceanvolt elektrische aandrijving is de droom van iedere schipper. Of u nu stilletjes door een haven manoeuvreert of motor-zeilt op windstille dagen, onze elektrische oplossing verbetert en verlengt uw vaarplezier.

Oceanvolt biedt hybride of elektrische systemen als een vermogens- en voortstuwingsoptie in samenwerking met veel toonaangevende monohull bootbouwers. Daarnaast bieden wij oplossingen voor het ombouwen van oude dieselmotoren naar elektrische systemen, hierbij verwijderen we de dieselmotoren, brandstoftanks en uitlaatsystemen. De vettige, stinkende motorruimte wordt hiermee opgeruimd, waardoor u minder gewicht en meer ruimte creëert onder het dek.

Oceanvolt-systemen zijn geschaald en geconfigureerd om maximale efficiëntie te behalen – rekening houdend met zowel de bootlengte, de breedte en waterverplaatsing als het gewicht van het systeem en de plaatsing in de boot. Het bereik voorbij de batterijcapaciteit wordt verlengd door de hydrogeneratoren wanneer er boven de 6kn gezeild wordt. Dit kan worden aangevuld door ofwel een draagbare AC generator of een DC generator (voor grotere boten of lange afstandscruises).

Alle Oceanvolt-systemen werken op 48 volt, voor de veiligheid van de passagiers en om reparatie gemakkelijker te maken. De Oceanvolt-systemen zijn onderhoudsarm en hoeven niet winterklaar gemaakt te worden (geen jaarlijks motoronderhoud/opslagkosten).

Systeem en prijsvoorbeelden

Voorbeeldsystemen en prijzen

Nieuwsgierig geworden?
Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!